Waarom kan BUSINESSCLUB REAL interessant zijn voor u? Hoe kan uw bedrijf baat hebben om samen met ons uw bedrijf te laten groeien?

 

 

Door de combinatie van onze club , de juiste partners en de juiste plaats , beloven we dat ondernemen leuk is en zorgen wij ervoor dat u via ons een zakelijk en persoonlijk netwerk kunt uitbouwen. Naast de mogelijkheid om zaken te doen , klanten te werven , in de picture te staan via sponsoring van onze club , … zorgen wij er ook voor dat u tijdens onze thuiswedstrijden ook even relaxed kunt komen ontspannen en vooral genieten tijdens een leuke en attractieve eerste nationale Futsal-wedstrijd van onze jongens.

 

 

Om te genieten van alle voordelen op al onze diensten , bieden wij u de mogelijkheid om toe te treden tot onze BUSINESSCLUB REAL.

Haal het onderste uit de kan voor uzelf en maak kennis met dit uniek concept. Uw lidmaatschap betaalt zichzelf dubbel en dik terug , terwijl u mee blijft met alle toekomstgerichte veranderingen en nieuwigheden die steeds op ons afkomen.

 

 

BUSINESSCLUB REAL is de perfect combinatie van zaken doen , netwerken , opleidingen , sponsoring en tevreden groeien.

 

 

LET OUR TEAM AND YOUR BUSINESS BECOME ONE!

 

PS: We voorzien voor elke thuiswedstrijd ook een aparte plek in De Mixx voor onze businessleden , zodat we ook hier één team van ondernemers van maken! 

 

 

Graag meer info of klaar om mee te gaan in ons verhaal ? Geef ons snel een seintje : tom@realnoorderwijk.be

 

 

Onze eerstvolgende meeting is op 2 oktober 2020: SPONSORDAG IN BCDR te WESTERLO

 

 

Registratie wedstrijd Sponsordag : 

https://tinyurl.com/yanqrsqs

 

Scroll naar top